Benefietwedstrijd was een feestje

Afgelopen weekend vond de benefietwedstrijd plaats. Het G-team van VVIJV tegen Lucky Ajax. Het visserskoor opende de avond, waardoor de sfeer er al goed inzat. Daarna werd er door alle aanwezigen fanatiek meegeklapt met de ‘IJslandse opwarmer’. De aftrap werd gedaan door Erik, de zoon van André.

De wedstrijd was spannend. Lucky Ajax gaf het niet zomaar weg, maar het G-team had een geheim wapen: Feyenoordkeeper Wouter Beukers (neefje van André). Tijdens de rust verzorgde Excelsior samen met de majorettes een optreden. Het duel eindigde in een 9-9 gelijkspel.

Na afloop konden André, familie, nabije vrienden en de spelers bijkomen in de sponsorhome van IJsselmeervogels onder het genot van een heerlijk buffet, mede mogelijk gemaakt door Bos Vishandel.

Voor foto’s van de avond klik hier